Terminale thuiszorg De Bit

Terminale thuiszorg De Bit biedt permanente zorg en ondersteuning in de terminale fase. Palliatieve zorg De Bit zorgt ervoor dat u in uw laatste levensfase in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Zuster Jansen biedt uitstekende particuliere thuiszorg met alle mogelijke comfort. Zij staat bekend om haar zorg met respect, aandacht en professionaliteit.

Deskundige terminale thuiszorg

Bent u ongeneeslijk ziek en wilt u niet naar een verpleeghuis? Terminale thuiszorg biedt u de mogelijkheid uw laatste levensfase thuis door te maken. In uw eigen vertrouwde omgeving, met uw partner en familie dicht bij u. Het is belangrijk dat u dan kunt rekenen op betrouwbare en deskundige zorg, die oog heeft voor uw specifieke behoeften. En die in nauwe samenspraak met mantelzorgers, (huis)arts en transferverpleegkundige de verzorging en de pijnbestrijding zo goed mogelijk afstemt op wat u nodig heeft.

24-uurs zorg in terminale fase

Voor 24-uurs terminale thuiszorg en privé verpleging neemt u contact op met de gespecialiseerde zorgverleners van Zuster Jansen. U kunt alle verzorging en verpleging krijgen die u nodig heeft, dag en nacht.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 020- 63 66 837. Ook kunt u ons aanvraagformulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.